"Дуже дивні справи" - неймовірно популярний на весь світ серіал від Netflix, який подарував уже чотири сезони.

Один із режисерів цього проекту заявляє, що останнім часом Stranger Things справді можна назвати поки що не "класикою", але точно "культовою" історією.

Stranger Things \\ кадр з фільму
Stranger Things \\ кадр з фільму

Невідомо коли, проте на нас чекає ще п'ятий сезон. Перед цим ми спостерігали епічне протистояння підлітків та Векни. Далі йдуть спойлери, тому якщо ви ще не подивилися четвертий сезон - ця інформація може зіпсувати майбутній досвід.

Наприкінці сезону ми зрозуміли, що хлопцям не вдалося перемогти "Першого" - Макс "померла", але опинилася в лікарні завдяки Одинадцять, хоч і в комі. І з цього моменту місто було піддано катаклізму, який вщух, але буквально на кілька днів. Діти знову зустрілися один з одним і побачили, що Векна повернувся для останньої битви.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Цю останню битву повинні показати в п'ятому, фінальному сезоні, який перебуває на паузі через страйк сценаристів і акторів. Хоча Шон Леві в інтерв'ю заявив, що те, що ми побачимо в майбутньому, масштабно не поступиться фільмам-блокбастерам.

"Ми не можемо дотримуватися лінійного підходу, враховуючи, яким чудовим був четвертий сезон, необхідно розширити його масштаб і глибину. Це схоже на масштабну кінооповідь, але в рамках телесеріалу. П'ятий сезон за масштабом не поступиться жодному з найбільших фільмів, які ми будь-коли бачили", - зазначив він.

Коли це станеться, ніхто не знає.

Нагадаємо, "Дуже дивні справи" отримає несподіваний спін-офф: Netflix порадував фанатів Stranger Things

Як повідомляв "Знай.uа", творці The Last of Us вже знайшли актрису на роль противниці Еллі у 2 сезоні: багато хто знає, що на неї чекає

Знай.ua писав, зірку серіалу "Уенздей" скасовують - Netflix викреслив його з другого сезону