18-річна Маша Полякова - дочка всіма відомої української виконавиці, "суперблондинки" Олі Полякової.

Дівчина часто викладає будь-які публікації у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 160 тисяч людей. Нещодавно ми розповідали про її хлопця, який зважився на відверту фотосесію в лондонському метро. Хлопець разом із Машею живуть у столиці Великобританії, там вона навчається. Або... можливо, вчилася. Бо з'явилися нові подробиці про її життя, від її мами.

Маша Полякова. Фото Instagram
Маша Полякова. Фото Instagram

Як виявилося, вона вступила до одного з київських вишів, про що повідомила Оля Полякова у Instagram Stories. Тепер її донька навчатиметься у Київській консерваторії (Національна музична академія імені П.І. Чайковського). Це дозволить їй після навчання стати композитором.

"У нас є для вас новина: Маруся вступила до Київської консерваторії на композиторське відділення", – зазначила жінка.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У неї навіть почалися пари. Однак невідомо тепер, що буде з навчанням у BMus, заради чого дівчина перебралася до Лондона. Оля Полякова не повідомляє, чи продовжить її донька навчатися у Великій Британії. Хоча варто відзначити, що канікули там уже скінчилися, а Маша все ще перебуває в Україні.

Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories

Ще одне цікаве питання — якщо дівчина більше не вчитиметься і житиме в Лондоні, що буде з її стосунками з молодою людиною.

Нагадаємо, Оля Полякова не зрадила себе незважаючи ні на що: "Було важко стримати сльози"

Як повідомляв "Знай.uа", хлопець доньки Олі Полякової оголився в метро, ​​але дівчата поряд не було: "Це вперше"

Знай.ua писав, Оля Полякова зізналася, що хотіла віддати Алісу і Машу в дитбудинок: "Але перед цим приб'ю"