Тіна Кароль — усіма відома українська виконавиця, яка подарувала нам безліч хітів кількома мовами.

Раніше, ще до війни на Донбасі і до повномасштабної війни (24 лютого 2022 року), вона використовувала російську мову як основну. Так народилася композиція "Вище хмар" у 2005 році. Зараз вона не виконує цю пісню, зі зрозумілих причин, але її раптом вирішили освіжити і через це виник якийсь конфлікт, образа.

Тіна Кароль, кадр із кліпу на пісню "One Nation Under Love"
Тіна Кароль, кадр із кліпу на пісню "One Nation Under Love"

Одна з молодих співачок — SKYLERR, яка набула популярності після виходу пісні "Вечорниці", заявила, що ще взимку вона записала український кавер на пісню Тіни Кароль. Однак не отримала від неї дозволу на виконання... право було надано хлопцеві, Олегу Шумею (SHUMEI).

"Мільйони переглядів, але я не маю права виконувати цю пісню, її віддали Шумею. Мені справді прикро, але є як є", - зазначила вона в TikTok.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

@skylerr_music

мені справді дуже прикро.. але як є, дякую всім❤️

♬ Выше облаков UA VERSION - SKYLERR

Один блогер, Богдан Беспалов, у цій ситуації вирішив заступитися за Тіну Кароль. Кожен артист, за його словами, самостійно обирає, хто з послідовників може по-новому та цікаво виконати ту чи іншу його пісню. Версія Олега йому сподобалася більше, про що пишуть користувачі в коментарях.

"Не думаю, що кавер на пісню "Вище хмар" міг якось підняти вище за небо її кар'єру. Тому це хайп заради хайпу", - додав він.

Нагадаємо, Роман із Даном Баланом таки був? Тіна Кароль розповіла про брехню заради хайпа: "Є концепт і його треба виконати"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль, у річницю смерті Євгена Огіра, показала, наскільки син на нього схожий: "Доля..."

Знай.ua писав, Тіна Кароль ще в 2014 році вимовила слова, які зараз розбивають серця українкам: "Щось неймовірне"