The Last of Us – неймовірно успішна та популярна гра, яка вийшла ще 10 років тому, і лише цього року – на PC.

Причому її спеціально випустили після того, як на телеканалі HBO закінчився 1 сезон однойменного серіалу з мотивів культової ігрової історії з Педро Паскалем і Беллою Рамзі в головних ролях.

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Події першого сезону закінчилися там, де закінчилася гра. Тому далі на нас чекає те, що було вже у продовженні — тому варто "упустити" деталі про події. Варто тільки розповісти про те, що шоуранери схоже, підкоривши аудиторію глядачів і критиків, зуміли затвердити актрису на одну з наступних головних і ключових ролей.

Хоча про підсумкові результати підготовки до зйомок говорити ще зарано, оскільки зараз триває страйк сценаристів та акторів, через що всі проекти перебувають на паузі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Авторитетний інсайдер поділився закритою інформацією від джерела в Sony, нібито було практично завершено кастинг на другий сезон, тому роль Еббі може зіграти Шеннон Беррі, яка досі не знімалася у великих та популярних проектах. Вона сильно відрізняється від героїні "по комплектації", однак і не відтворюватиме цей образ з гри.

Еббі з The Last of Us, скріншот: Youtube
Еббі з The Last of Us, скріншот: Youtube

Попередньо відомо, що вже є готовий сценарій першої серії нового сезону, як і чорнові варіанти продовження. Як тільки страйк буде завершено, команда відновить виробництво.

Нагадаємо, Джек Горобець повернеться? Творець The Last of Us перескочив до "Пірати Карибського моря" і вже написав сценарій

Як повідомляв "Знай.uа", творець The Last of Us зізнався, що буде з другим сезоном через страйк сценаристів: не все так гладко

Знай.uа писав, The Last Of Us 1 зазвучить шикарною українською: "Голоси ідеально підходять"