Дочка відомої української актриси, гумористки та зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець показала інсталяцію, побудовану на підтримку Украхни художниками на фестивалі Burning Man.

На своєму Instagram на Instagram Маша розмістила повідомлення та написала, що це постать, яку створили як символ свободи на музичному фестивалі. На Burning Man 2022 створили інсталяцію "Тризуб Свободи" на підтримку України.

Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/
Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

Інсталяцію виготовив литовсько-американський табір Amber Dust, вона створена з фанери та висотою майже 5 метрів.

"Сьогодні тризуб – це символ єдності та свободи. Символ наполегливості та цілеспрямованості, символ боротьби за свободу та демократію ", – написали автори інсталяції Freedom Trident.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Лише українців хвилює те, що цю фігуру, мабуть, спалюватимуть наприкінці фестивалю.

Пост Маші Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/
Пост Маші Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

Зазначимо, що Маша Кравець часто публікує цікаві повідомлення та любить епатувати публіку, розміщуючи цікавий контент. Часто українці зазначають, що юна Кравець із роками дедалі більше схожа на свою звідну маму із "Квартал 95" - Олену.

Олена Кравець, фото: Знай.ua
Олена Кравець, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що мокренька донька Олени Кравець із "Квартал 95" Маша похвалилася своїм "принцем": літо пройшло на ура. Маша Кравець поділилася кадрами у купальнику, показавши, як класно вона провела літо.

Раніше ми повідомляли, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" Маша похвалилася тим, що вміють руки кучерявого Віті: "Це обличчя…". Ідея зробити фото саме у такий спосіб належить Віктору.

Також стало відомо, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розсекретила ім'я загадкового чоловіка: "Гарний".