Сергій Бабкін відомий співак, котрий виступає не тільки у Україні, а й за кордоном.

Квитки на концерти його групи та його власні продаються компанією, яка заснувалася у Росії. Це компанія Ticketscloud. Про це повідомили в "Слух".

В Європі Бабкін та його група виступають на благодійних концертах та організовують такі виступи. Гроші направляють на потерпілих від війни українців. При організації користуються послугами промоутерів Somewhere Show.

Сергій Бабкін. Фото: Instagram
Сергій Бабкін. Фото: Instagram

Компанія позиціонує себе як міжнародну, але всі соціальні мережі веде російської мовою. Коли купуєш квитки на концерт Бабкіна, то сторінка переходить на посилання компанії, де пишеться, що ти погоджуєшся на договір з Ticketscloud. При цьому там пишеться, що компанія має представництво у москві. Але окрім того, зареєстрована у Сполучених Штатах Америки та Великій Британії.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

22 вересня Сергій Бабкін буде виступати у Чехії. Організатором став музичний журналіст та промоутер з росії Володимир Єркович. За словами Сніжани Бабкіної – директорки, а за сумісництвом дружини музиканта, Сергій Бабкін за кордоном робить все, для перемоги.

Сергій та Сніжана Бабкіни, фото з Instagram
Сергій та Сніжана Бабкіни, фото з Instagram

Також вона пояснила ситуацію з російським організатором концерту. За її словами це їх давній друг, котрий народився та виріс у росії. Та зараз він громадянин Ізраїлю, та є ним вже багато років. Він виступає проти війни та допомагає збирати гроші постраждалим від війни та на потреби ЗСУ.

На питання про компанію, яка забезпечує продаж квитків, вона відповіла, що в компетенцію директора це не входить. Вона зазначила що за період війни Сергій Бабкін та його гурт загалом зібрали та передали на потреби ЗСУ близько 340 тисяч євро.

Нагадаємо, портал Знай інформував, на виступі Imagine Dragons в Грузії у шанувальниці забрали український прапор: "Дуже соромно за...."

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Володимир Зеленський востаннє повернеться на сцену "Квартал 95": комік розповів, що може бути після президентства

Також наш портал інформував, 20-річну зірку "Венздей" запідозрили в коханні з Джонні Деппом: "Дайте нам спокій"