Дженна Ортега вирішила перешкодити безлічі безглуздих чуток щодо роману з 60-річним Джонні Деппом.

Зірка "Уенздей" відреагувала на це у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 40 мільйонів людей. А все почалося зі чуток, нібито двох акторів помітили разом. Хоча, ймовірно, це пов'язано зі зйомками "Бітлджус 2" перед страйком Гільдії кіноакторів США. Про це повідомляє Daily Mail.

Дженна Ортега, фото: Instagram
Дженна Ортега, фото: Instagram

Дженна миттєво прояснила ситуацію, зазначивши, що чутки про стосунки із зіркою "Піратів Карибського моря" — нісенітниця.

"Я навіть не можу посміятися з цього. Я ніколи не зустрічалася і не працювала з Джонні Деппом у своєму житті. Будь ласка, перестаньте поширювати брехню і дайте нам спокій", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Тим більше, чутки про роботу Джонні Деппа в акторському складі "Бітлджус 2" є непідтвердженими. Вони з'явилися відразу після перемоги чоловіка в судовому процесі про наклеп з боку екс-дружини Ембер Херд.

Дженна Ортега, фото: Instagram
Дженна Ортега, фото: Instagram

Чи чекає Джонні Деппа на повернення до більш масових проектів після суду і його "скасування" — є питанням часу. А ось те, чи побачаться Джонні з Дженною Ортегою залишається загадкою. Хоча почуття між ними навряд чи колись спалахнуть через сильну різницю у віці.

Нагадаємо, зірка "Уенздей" Дженна Ортега прийняла "дорослу" позу в напівпрозорих колготках: "Класний досвід"

Як повідомляв "Знай.uа", продюсер відмовився працювати із зіркою "Уенздей" Дженною Ортегою: поводилася на зйомках "огидно"

Знай.ua писав, без гострих пазурів і ікол: як у житті виглядає подруга-перевертень "Уенздей" Емма Майєрс