Майже рік тому радіоведучий розповів, що його мати, яка сильно знущалась з нього в дитинстві, подала на нього до суду.

Ведучий розповідав, що іноді вона била його до крові. Але, попри це вона через суд вимагала з нього аліменти. Тоді він вирішив погодитись з рішенням суду, аби тільки мати більше у його житті не з'являлась.

Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

Нещодавно в інтерв'ю Тані Татарцевій він розповів, що конфлікт з нею у нього вже досить давно. Але, згідно з законами, коли дитина в повнолітньому віці, то позбавити батьківських прав неможливо. А батьки натомість можуть подати до суду та вимагати аліменти від дітей, і в результаті отримати їх. Цим і скористалась його мати.

У суді були докази, що вона живе в Іспанії, але попри це було призначено третину виплат. Згодом була подана апеляція, згідно з якою ведучому призначили одну п'яту виплати. І це рішення він оскаржив касацією, але зараз її не розглядають через військовий стан. Проте жінка не подала відповідні документи про призначення виплат, по невідомим причинам. А цю процедуру потрібно зробити протягом трьох років.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

Слава Дьомін один з найуспішніших українських ведучих, може відверто розповісти про свій заробіток і розтрати. Він заробляє біля 3000 доларів на місяць, а на побут у нього йде біля 80 тисяч гривень. Проте, як зізнається ведучий, він і досі боїться бідності, адже в дитинстві жили дуже не багато. Першим, що купив на свої перші гроші були чорні джинси та сік, адже сік він тоді вважав показником багатства. А зазвичай у дитинстві пили вони компот із сухофруктів.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ваш чоловік у ЗСУ?": Олю Полякову спантеличили питанням про коханого, але вона знайшла чим відповісти

Раніше, на порталі Знай повідомлялося, Вова Дантес попросив за гроші допомогти йому роздягнути Кацуріну: "Гола поруч зі мною..."

Також, наш портал інформував, жалюгідна зрадниця Таїсія Повалій публічно зізналась в коханні до росії