Співачка Таїсія Повалій, яка народилася, та довгий час жила в Україні надалі продовжує виступати у країні-агресорці.

Ба більше, вона уже довгий час є рупором Кремля. В черговий раз вона видала порцію пропагандистської нісенітниці та концерті. Опальна артистка виступала на фестивалі патріотичної пісні в Уфі, а також на гала-концерті пропагандистських пісень "За родіну". Там вона розважала росіян піснями про непідкупну Русь та край Єсеніна. Про це там повідомили місцеві ЗМІ.

Виступ Таїсії Повалій. Фото: скрін відео

У неї є фан-сторінки, на яких і було опубліковано відео з концертів. А після свого виступу вона дала журналістам рф невелике інтерв'ю, в якому заявила, що росію чекає велике майбутнє.

Щоб відробити свої брудні гроші, вона не забула згадати й свою батьківщину - Україну. Проте, це, як завжди, відбулося у брехливому вигляді. Так, вона заявила, що в українців не виховували духовність, саме тому у 2014 році і стався "переворот". Вона активно просуває і наратив про те, що на росію хтось постійно посягає, тому і співає патріотичні пісні, щоб нібито підняти дух народу.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На фестивалі вона співала серед символів Z, які наразі прирівнюються до свастики та з танцівницями у кокошниках. В Уфі, до речі прийшло не багато людей слухати патріотичні гасла та пісеньки співачки, тому вона виступала перед напівпустою площею.

Таїсія Повалій. Фото: скрін відео

Таїсія Повалій - співачка, яка народилася та до 2014 року жила в Україні, але згодом все частіше стала виступати у росії. Зараз вона не просто замовчує війну в Україні, а є сторонницею путінської політики і активно несе це у маси. На свої концертах вона прославляє росію та називає їх улюбленою країною. А Україну натомість часто поливає брудом і відверто про неї бреше.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, путініста Філіпа Кіркорова прямо на сцені відшльопав молоденький шанувальник: після викриття Паніна вже не приховує

Раніше портал Знай інформував, де живе Софія Ротару: пропагандисти "дізналися" на яку країну вона проміняла росію

Також, наш портал повідомляв, діти путіністів тікають на "загниваючий Захід": це вам не "руський мір"