Український співак та колишній чоловік Дорофєєвої, який у минулому був учасником гурту "ДіО.фільми", зараз займається сольною кар'єрою та активізує в Instagram. За Вовою Дантесом слідкує близько 730 тисяч людей.

Вова Дантес публікує все більше спільного контенту зі своєю дівчиною, Дашею Кацуріною. Цього разу він вразив аудиторію дуже сміливим проханням, яке багатьох введе в ступор. Так, співак просить, щоб українці допомогли йому роздягнути кохану.

Але все не так просто. Таким чином Дантес захотів залучити українців до благодійної ініціативи, тобто, роблячи донат, Кацуріна роздягається. Розігрують вони лімітовану шкіряну куртку з туру з Олексієм Дурнєвим.

"Допоможіть роздягнути. Як? Та за донат!!! Як завжди, звіти будуть на сторінках. А Даша гола поруч зі мною", - написав артист.

Скріншот із Instagram, Вова Дантес
Скріншот із Instagram, Вова Дантес

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Реакція користувачів була різною. У коментарях під відео можна зустріти чимало копліментів, адресованих Кацуріній. Проте деякі все ж таки більше хотіли побачити роздягненим саме Дантеса, а ще їх порівняли з братом і сестрою.

"Не хочу Дашу, хочу Дантеса", "Ото це ви креативні і схожі, як брат із сестрою", - пишуть вони.

Коментарі - instagram.com/volodymyrdantes/
Коментарі - instagram.com/volodymyrdantes/

Коментарі - instagram.com/volodymyrdantes/
Коментарі - instagram.com/volodymyrdantes/

Нагадаємо, Даша Кацуріна натякає Дантесу на весілля – співак уже знає, де це буде

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва готова до материнства з Кацуріним, але Дантес не дочекався дитини: "Чисто випадково"

Як повідомляв Знай.ua, "Надя ї**ться там чи що?": Дорофєєву присоромили за вульгарні танці з Барських