Оля Полякова — відома українська виконавиця, артистка, за життям якої стежать понад 2,8 мільйона людей.

Десь кілька днів тому, вже після Дня Незалежності, вона опублікувала пост, присвячений цьому святу. Тоді вона виставила ролик із Франції у той момент, коли вона там виступала.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Я заспівала свою нову пісню "Дякую" та гімн України в Каннах на мітингу на підтримку нашої країни! Я вдячна французькому народу, всій Франції за підтримку моєї країни і всіх українців, які тимчасово перебувають у Франції!", – заявила вона.

Проте не всім користувачем було це цікаво – більше уваги було приділено дружині Олі Поляковій, а саме тому, чому він досі не служить у лавах Збройних Сил України.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Олю, ваш чоловік у ЗСУ чи вже бронь пенсіонера?", – пише один із користувачів.

Полякова вирішила не ігнорувати цей коментар, поцікавившись, яка справа в когось є до її чоловіка. А ще вона порекомендувала не цікавитись чужим особистим життям, а знайти собі свою другу половинку. Частина користувачів стала на захист артистки в цій ситуації.

Нагадаємо, Полякова згадала, як їй прилетіло в обличчя від коханого, коли вона подивилася на іншого: "Я не мала"

Як повідомляв "Знай.uа", Єфросиніна боїться чоловіка Полякової після того, що він "вичудив" з ранку: "Жим-жим було"

Знай.uа писав, Оля Полякова зізналася, що кокошником "заманювала" росіян, але тепер придумала йому заміну