Патріоти росії, які активно пропагують русскій мір та ненавидять Захід, забувають про це все, коли йде мова про їх дітей.

За кремлівські гроші їх спадкоємці відпочивають на дорогих курортах, демонструючи красиве життя. За це не раз наривались на критику в соціальних мережах. Та і відпочивають вони не у дружніх країнах, таких як Африка, а у ненависній Європі. Виконуючи всі забаганки влади, вони забезпечують безбідне життя своїх дітей, але не у рідній країні. Про те, де живуть діти російських пропагандистів повідомляє OBOZREVATEL.

Наприклад, син Таїсії Повалій спочатку засудив війну, але не залишився в Україні. Зв'язок з матір’ю-зрадницею розривати не збирається. Іноді робить суперечливі заяви, та ховається в Іспанії, де займається музикою.

Таїсія Повалій та її син. Фото: скрін Ютуб

Валерія ж, не тільки не засудила війну, але і запевнила, що у Росії залишиться жити. Але сина свого відправила навчатися до Америки, а потім до Швейцарії, де він і залишився жити на постійній основі.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Валерія та її син. Фото: Обозреватель

Прийомний син Газманова наразі проживає у Монако та працює там моделлю. Це все поки його батько закликає убивати українців та пропагує русскій мір на своїх концертах. Зв'язок з росією син приховує, а в самій країні з’являється вкрай рідко. У своїх соціальних мережах демонструє розкішне життя на фоні дорогих машин та краєвидів та повертатися на батьківщину не збирається. За це йому часто прилітає від коментаторів співвітчизників.

Марина Газманова з сином Філіпом, фото: Instagram
Марина Газманова з сином Філіпом, фото: Instagram

Син головного пропагандиста соловйова також проживає закордоном, але він про це не розповідає. Звісно, як таке розповідати, коли пропагуєш любов до країни-терористки і ненависть до Заходу. Проживає він у Великій Британії, навчається та працює.

Син соловйова. Фото: Обозреватель

Це вдалося дізнатися журналісту Джейсону Джей Смарту.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, син путініста Газманова сидить у Монако, поки тато "заливає" про велич росії

Раніше, портал Знай інформував,

Також, наш портал повідомляв,