Прихильник кривавої політики Путіна, Філіп Кіркоров, який відомий своїми сканадальними витівками, вирішив на публіку похизуватися своєю зробленою сліконовою дупою. Співак переплутав концертний зал із гей-клубом і запропонував шанувальнику поплескати його по філейній частині прямо під час виступу.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Філіп Кіркоров. Фото з Instagram
Філіп Кіркоров. Фото з Instagram

Здається, що Кіркорову не вистачає чоловічої уваги, адже його коханець Панін виїхав з росіїї, та засудив кривавий режим путіна.

Путініст прямо під час виступу захотів відчути на собі чоловічі руки. Він танцюючи зі сцени, підійшов до гостя із зали та почав перед ними трусити своєю дупою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

На відео віидно, як хлопець спочатку взагалі не зрозумів, що відбувається, а потім почав плескати накачану силіконом дупу Кіркорова та посміхатися.

Хто знає, можливо цей чоловік був також нетрадиційної сексуальної орієнтації, бо не зрозуміло як перекачана дупа діда може взагалі комусь подобатись.

Переляканий Кіркоров. Фото: скриншот Instagram
Переляканий Кіркоров. Фото: скриншот Instagram

Цікаво, що на такі дії скаже путін, з яким Кіркоров так любить робити селфі, адже диктаторська політика засуджує ЛГБТ-спільноту.

Залишається лише здогадуватись, чому путініст тепер так відкрито пропагує гопосексуалізм, проти якого виступають усі пропагандисти.

Нагадаємо, російський актор Панін розкрив, хто з російських скріпних зірок любитель чоловічих писюнів.

Раніше повідомлялося, донька "заслуженого Д'Артаньяна" Михайла Боярського поплакалася, що їй нема куди поїхати відпочити: "Чому не можна просто жити?".

Також, росіянин Панін злився з Вєркою Сердючкою взасос на сцені: пропагандисти тріумфують.