Співачка Софія Ротару з початку повномасштабного вторгнення не робила жодних заяв про напад росії на Україну, але все ж підтримувала мирних жителів України.

Росіянам важко вдається пережити, коли хтось не підтримує їх позицію. Так трапилося і з Софією Ротару. В Москві у артистки власні шикарні апартаменти в розмірі 120 метрів квадратних, які знаходяться на вулиці Зоологічній. Однак, сама співачка там не проживає, а виїхала в Європу.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Зараз нерухомість в Москві закрита, а Ротару мешкає разом із сином. За даними росЗМІ, Софія Ротару купила нерухомість в Італії. Згідно словами одного з продюсерів рф, якщо б співачка захотіла продати апартаменти, то навряд чи б їй це вдалося. Оскільки ніхто з колег співачки, які є "партіотами" рф не захотів би їй в цьому допомагати.

Ніяких доказів окрім слів продюсера, що співачка перебуває в Італії немає. Але місцерозташування акаунту показує країну Італію.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Місцезнаходження акаунту Софії Ротару. Фото: скрін Інстаграм

Софія Ротару виступала і в Україні, і на росії. Після 24 лютого 2022 року вона не висловлювлювала чіткої позиції стосовно війни. Попри це співачка викладала в своїх соцмережах кадри після обстрілів міст України, а 23 серпня виклала фото Державного прапора України та привітала українців зі святом.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, мама Вєрки Сердючки показала, що з Андрієм Данилком її нічого не пов'язує: "Приписували роман"

Раніше портал Знай інформував, подруга Зеленського Олена Кравець, яка залишила "Квартал 95", не змогла приховати кохання таємного Сергія: "Пробач, що дозволяю..."

Також наш портал повідомляв, Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" плюнула на строгість Олени Кравець і вискочила без ліфчика: "Ми разом із Мартою