Михайло Ясинський - відомий український продюсер, який окрім продюсерської діяльності обіймає посаду керівника компанії Secret Service EA та є музичним експертом.

Ясинський співпрацює з відомими артистами та співаками, серед яких і Оля Полякова. В інтерв'ю Славі Дьоміну, чоловік розповів який заробіток у Макса Барського.

Михайло Ясинський, фото: Facebook
Михайло Ясинський, фото: Facebook

За словами продюсера, один гонорар Макса Барського складає 50 тисяч доларів, а десять таких гонорарів це вже півмільйона доларів.

Компанія, керівником якої є Ясінський давно співпрацює з Максом Барським. І за словами самого Ясінського цей проєкт вже давно окупився.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

Однак продюсер зазначив що хоч в них і є стратегія, але планувати вони нічого не можуть. Даних про те, що буде в майбутньому у них немає, тому вони ведуть більш тактично. Раніше Барських був на контракті, а зараз він є повноцінним партнером Алана Бадоєва по одному із проєктів.

Алан Бадоєв. Фото: Youtube
Алан Бадоєв. Фото: Youtube

Співак має не тільки надзвичайний талант, а й великий досвід, він знає як створювати хіти, які стають популярними. Саме досвід створення суперхітів є головним, що має Барських. Михайло Ясинський висловив такі думки в ході розмови з Дьоміним.

Під відео розмови на Ютуб зібралося чимало прихильників каналу, продюсера та співака. Глядачі залишилися в захваті та віддячили коментарями й вподобайками.

https://www.youtube.com/watch?v=MKdPZewz06E

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва розповіла чому відкрито засуджує деяких артистів: "Я не хочу, щоб вони розчарувалися..."

Раніше портал Знай інформував, Наталка Денисенко поскаржилась на відсутність грошей: "Тільки на життя..."

Також наш портал повідомляв, блогерка Даша Квіткова стала учасницею ДТП: "В секунду в бік мого Lexus, в’їхало дві машини – Mustang і Tesla"