Наталка Денисенко – акторка театру та кіно, також озвучує фільми.

Акторка розповіла, що після початку повномасштабного вторгнення почала гніватися на себе, та відчувала провину. Це пов’язано з тим, що вона знімалась у російськомовних фільмах та серіалах. Дівчина говорить, що вона зробила все для того, щоб ця війна почалась. Через такі думки навіть подумувала покінчити з акторської кар’єрою. Вважала, що вона також винна у тому, що відбувається, адже продукт продавався і у Росію, та випускався російською мовою. Постійно задавала собі питання: "Що я робила для своєї країни весь цей час".

Наталка Денисенко, фото з особистого архіву акторки
Наталка Денисенко, фото з особистого архіву акторки

Проте згодом почуття провини пройшло, а депресію вдалося побороти. І з українськими серіалами стало трохи краще, адже в Україні відновили зйомки. Тому вона почала погоджуватися на різні ролі. Але, як зізнається акторка, гонорари стали зовсім невеликі. Раніше вдавалося відкладати на якісь покупки, зараз же вистачає лише на прожиття та донат. На гонорари двох акторів ( це вона і чоловік) вдалося купити квартиру, машини.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик, фото Новий канал
Наталка Денисенко та Андрій Федінчик, фото Новий канал

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Проте, це її не лякає, адже роботу свою обожнює та працює за ідею розквіту українського кіно. Всі актори наразі працюють заради власного продукту, тому що працювати хочеться. Українське кіно повинно відроджуватися та розвиватися, тому актори і працюють. Розмовляють у кадрі всі актори українською мовою. Чоловік акторки актор Андрій Фединчик зараз на фронті у лавах Збройних Сил України.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" та "Холостячки" Ксенія Мішина дозволила собі відпочити з красенем: "У якесь гарне місце"

Раніше, портал Знай інформував, "Віднесені дроном": Юрій Великий розсмішив пародією на Кадирова та казки про БПЛА з клешнями

Також, наш портал повідомляв, Макс Барських зізнався, коли повірив у перемогу України: "Спектакль розбитої ворожої техніки"