Популярна українська співачка, волонтерка та телеведуча кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва зізналася про те, у кого з колег знаходиться у чорному списку, та чи взагалі отримувала погрози за свої висловлювання в бік деяких українських селебріті.

Даша Астаф'єва. Фото скріншот з Youtube
Даша Астаф'єва. Фото скріншот з Youtube

Про це вона розповіла в програмі "Неймовірна правда про зірок".

Даша з перших днів війни, попри страх та переживання волонтерила та допомагала військовим. Вона з раннього вечора до пізньої ночі готувала обіди для територіальної оборони.

І зараз вона активно спілкується із захисниками, продовжує їм готувати у своїй програмі "Такі страви" разом із різними відомими медійними особистостями, та допомагає закривати різні збори на їх потреби.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Даша Астаф'єва. Фото Instagram
Даша Астаф'єва. Фото Instagram

Зірку відверто дратують українські артисти, які після окупації Криму та Донбасу продовжили працювати в рф. Зокрема під час інтерв'ю Даша згадала Світлану Лободу. Вона вважає, що вона ніколи не відмиється від клейма "зрадниці".

"Ви подивіться, як Лобода насильно лізе. Жодна аудиторія не хоче її бачити. Якщо вона жила в росії, то не будуть її тут насильно любити", — додала артистка.

Даша зізнається, що деякі українські зірки її навіть заблокували у соцмережах.

Дар'я Астафьєва. Фото Instagram
Дар'я Астафьєва. Фото Instagram

"Не тільки про Потапа і Лободу. Ти багато про кого висловлюєшся. Хто з колег тебе заблокував?", - запитала у співачки ведуча програми "Неймовірна правда про зірок".

"Ну ті, кого ви називали мене і заблокували. Не погрожували. Нещодавно мені написала продюсер, і попросила не говорити про артистів", — відповіла Астаф'єва.

Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube
Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube

Даша засуджує не тільки якісь витівки колег, а й повну байдужість до того, що відбувається в нашій країні. Вона відверто не розуміє, як під час війни можна напоказ розважатись у клубах, в той час як наші захисники сидять під обстрілами у окопах.
"В мене під час війни з'явилось багато друзів військових, я не хочу щоб вони розчарувалися вщент, в тому що вони обрали шлях нас захищати" - зазначає артистка.

Нагадаємо, Дашу Астаф'єву застукали на колінах у карпатському лісі: по капелюху поплескала

Як повідомляв "Знай.uа", "Я плачу щодня": Даша Астаф'єва розповіла, яке лихо принесли її родині російські окупанти

Знай.ua писав, його величність, літній тонік: Даша Астаф'єва поділилася рецептом освіжаючого напою з квітів