Українська блогерка та колишня дружина ведучого Микити Добриніна Даша Квіткова потрапила в ДТП у Святошинському районі Києва на Академмістечку. Переможниця "Холостяка" прямувала на виписку з пологового будинку до відомої блогерки Тані Парфільєвої.

Даша Квіткова. Фото: скрін youtube
Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

Про це стало відомо з Telegram-каналу "Оперативно про Київ".

"Прямо серед перехрестя на Академі масштабна аварія: Ford Mustang, Tesla, Toyota Land Cruiser. Ніби без серйозних травм, але затор великий - краще об'їхати", - йдеться у повідомленні.

На світлинах видно, що з Lexus після зіткнення зняли номери.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Трохи згодом очевидці зазначили про те, причиною аварії стало те, що водій автомобіля Lexus порушив правила дорожнього руху.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

За його кермом була блогерка Даша Квіткова, яка нібито проїхала на червоний колір світлофора.



На наступний ранок після ДТП, Квіткова сама вийшла на зв’язок із підписниками і вирішила пояснити, чому їй так і не вдалося доїхати на виписку до Тані.

"Повертала на перехресті разом із машинами, я була в потоці і їхала останньою. У секунду мені в бік Lexus, за кермом якого я була, в’їхало дві машини – Mustang і Tesla," – розповідає Даша.

Квіткова зазначила, що позашляховик Lexus вартістю близько $100 000 взяла на тест-драйв.

Блогерка розповідає, що на щастя, усі залишились живими та без скарг на травми.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Однак пасажирка Mustang, вибігла з автівки, почала нецензурно висловлюватись в сторону Даші, та вимагати гроші за ушкодження руки.

"Сказала, що хоче грошову компенсацію через можливий забій руки, але медекспертизу ми чекаємо. Якщо я заплачу їй цю компенсацію, вона готова забрати свою заяву, але я відмовилася це робити," – зазначила Квіткова.

Сама Квіткова говорить про те, що готова нести відповідальність за вчинене порушення.

Раніше портал Знай повідомляв, Микита Добринін після розлучення з Квітковою "переключився" на іншу Дашу з апетитними формами: "Вогонь".

Також наш портал інформував, солодкі форми Даші Астаф'євої змусять українців перечитати потужного українського класика: "Показувати тіло оголеним..."

Крім того, ми писали, Анну Трінчер накрила істерика після того, як за Волошина взялася поліція: "Витягують, б'ють об підлогу".