Британська співачка Адель втратила свідомість на сцені свого сольного концерту.

Артистці стало зле через тяжку хворобу, на яку вона страждає протягом багатьох років. Про це розповідає The Sun.

Знаменитість була знайдена за кулісами одного з концертних залів у Лас-Вегасі. Під час виступу вона стала почувати себе погано, тому і пішла зі сцени та за кулісами втратила свідомість. Команда співачки відразу кинулась їй допомагати та надавати невідкладну медичну допомогу. На щастя, це їм швидко вдалося, їй стало легше. Після інциденту вона знову повернулась на сцену і продовжила виступ.

Адель. Фото: скрін Ютуб

Відмічається, що причиною такого поганого самопочуття співачки є радикуліт. Вона вже протягом багатьох років страждає від нестерпної болі, яку ніхто вилікувати не може. Сама Адель написала, що команда підняла і привела її до тями. Вона трохи відпочила від болі та стала знову співати. Раніше вона розповідала, що загострення хвороби може відбутися через стрес, або неправильну поставу. Через це вона почала активно займатися спортом, щоб покращити поставу та зробити сильними м’язи спини. Але,іноді, хвороба дає знати про себе.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Адель, кадр із кліпу "Easy on Me"
Адель, кадр із кліпу "Easy on Me"

Відомо, що від болю у спині вона страждає майже половину свого життя. Щоб трохи зменшити больові відчуття, спочатку вона спирається всією вагою на одну ногу, а потім – на другу. Так їй трохи стає легше.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, де живе Софія Ротару: пропагандисти "дізналися" на яку країну вона проміняла росію

Раніше портал Знай інформував, Андрій Хливнюк потролив зрадника Рому Звєря, який проміняв совість на криваві рублі

Також, наш портал повідомляв, діти путіністів тікають на "загниваючий Захід": це вам не "руський мір"