Відомий український музикант та лідер популярного гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк відверто поглузував з російського музиканта та фронтмена гурту "Звірі" Роми Білика. Артист опубілкував відео, на якому під найвідомішу пісню "Звірів" відправляє Ромі привітання за допомогою дрону.

Андрій Хливнюк. Фото Instagram
Андрій Хливнюк. Фото Instagram

Про це Андрій Хливнюк повідомив на своїй сторінці у Instagram.

Артист через війну відклав мікрофон та став пілотом ударного дрона українського виробництва, який розвідує та виконує ударні місії на південному напрямку фронту.

Незважаючи на сильне навантаження, Андрій встигає слідкувати за новинами, та вирішив відреагувати на нещодавні події у "ДНР".

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube
Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube

Справа в тому, що фронтмен російського гурту "Звері" Роман Білик перевзувся. Після відкритого засудження війни, Білик, який довгий час жив в Україні, видалив усі записи в своїх соцмережах та вирушив на передову розважати окупантів "ДНР".

Роман не тільки встиг поспівати бійцям, а й в касці та броніку спостерігав, як росіяни б'ють зброєю по українським позиціям.

Рома Звір приїхав розважати окупантів ДНР. Фото скріншот Youtube
Рома Звір приїхав розважати окупантів ДНР. Фото скріншот Youtube

Тож Хливнюк вирішив скористатися можливістю та потролити зрадника. Він наспівав відому пісню гурту "Звері" "До скорой встречи" тримаючи в руках український БПЛА Punisher.

Нагадаємо, ми писали, що Андрій Хливнюк із "Бумбокс" зворушив українців новим кадром з фронту: "Молюсь щодня".

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Положинський із перев'язаною особою та "синяками" змусив українців схопитися за серце: "Я в тилу".

Також "Знай.ua" інформував Андрій Хливнюк і Коля Сєрга заінтригували фото із Залужним: " А казали що нема його"