Відомий український співак та фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який з перших днів повномасштабного вторгнення став до лав ТрО, дав інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну та поділився своїми думками з приводу того, чи хотів би знову повернутися на передову.

Гурт "Антитіла". Фото скріншот з Youtube
Гурт "Антитіла". Фото скріншот з Youtube

Про це він розповів у програмі СЛАВА+ на сторінці Youtube.

Всі учасники гурту "Антитіла" на початку війни вступили в ряди ТРО м. Києва.

Починаючи з березня минулого року, музиканти обороняли нашу країну від окупантів на Харківському напрямку. Артисти на передовій були парамедиками та рядували життя бійців під прямо під обстрілами.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Гурт "Антитіла". Фото скріншот з Youtube
Гурт "Антитіла". Фото скріншот з Youtube

Однак рівно рік тому, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, відрядив артистів із зони бойових дій, та вони повернулись до Києва.

Тарас зізнався ведучому Славі Дьоміну про те, що перший час, коли він повернувся у тил, відчував певну "ломку" та хотів знову на передову. Однак зараз фронтмент "Антитіл" розповідає, що йому не подобалося воювати, але він розумів, що для того щоб наша країна вистояла, його допомога країні на той час була необхідна.

Гурт "Антитіла". Фото скріншот з Youtube
Гурт "Антитіла". Фото скріншот з Youtube

"Якщо Залужний скаже, то повернуся. Ми відкомандировані його рішенням до розпоряджень. Бажання немає, звичайно. Я побачив, відчув. У мене не було бажання і в перший день йти воювати. У кого є бажання йти гинути від пострілу, мін чи просто вбивати?! Але є розуміння, що країна має вистояти, вижити і заради цього потрібно це робити. Я не отримував задоволення, але ми прийняли рішення і пішли. Я не буду брехати і казати, що хочеться туди повернутися. Коли ми вийшли, то це особливий стан психіки. Ломка є", — розповідає артист.

Нагадаємо, що Тараса Тополю зловили на ніжних поцілунках у перервах між боями: "Настрій – як і десять років тому".

Раніше ми повідомляли, що Alyosha довела весь світ до сліз на сцені "Євробачення-2023", показавши просту історію України: "Плачу, тремчу, сумую".

Також стало відомо, що "Антитіла" доклали руки до знищення оккупантів: музиканти випустили саундтрек комп'ютерної гри, де можна керувати дронами та знищувати орків.