Ектор Хіменес-Браво - відомий шеф-кухар колумбійського походження.

Ектор впродовж тривалого часу є суддею кулінарного шоу. Разом зі своїми колегами Володимиром Ярославським та Ольгою Мартиновською оцінюють кулінарні здібності учасників. Проте, деяких суддів можуть поєднувати не лише робочі стосунки. За час проєкту Ектор та Ольга значно зблизилися: в їх соціальних мережах з'являлися спільні фото, на каналі Ютуб в колумбійського шефа також є відео з Мартиновською.

Ектор Хіменес-Браво та Оля Мартиновська, Фото: скрін відео Ютуб

Тому, коли Хіменес-Браво повідомив, що в нього є кохана дівчина, то фанати відразу почали сипати здогадками, що це може бути Оля. Адже зірка також зблизився і з дочкою своєї колеги.

Після такої заяви, відомий кухар запостив в мережі фото, де видно силует дівчини, в якому прихильники впізнали Мартиновську.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Однак щастя фанів тривало недовго: через деякий час стало відомо, що на фото була молода обраниця шефа, яка не має відношення до публічності та хоче захистити своє особисте життя. Сам Ектор заявив, що не буде розповідати хто його обраниця, адже він дорожить стосунками та хоче їх зберегти.

А от з Олею Мартиновською його пов'язує дружба. На своїй сторінці Інстаграм чоловік виклав фото, яке прокоментував так: "Коли є зйомки постійно разом, а коли немає - сумуємо один за одним"

Історія Ектора в Інстаграм. Фото: скрін Інстаграм

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Ектору Хіменес-Браво з "МастерШеф" зробили операцію на голові після того, як він голився: "Все спокійно, не боляче"

Раніше портал Знай інформував, суддя шоу Мастер Шеф Ектор Хіменес-Браво шокував українців новою зачіскою: тепер схожий на Залужного

Також наш портал повідомляв, перевела до іншого садочка: Олена Шоптенко про важку адаптацію сина