Ектор Хіменес-Браво — відомий український шеф-кухар, який веде всіма улюблене шоу "МастерШеф", який зовсім недавно шокував фанатів зміною на вигляд.

Чоловік вирішив змінити стиль зачіски і зовсім поголив волосся, ставши лисим і брутальним. Однак, як виявилось, це була необхідна віра. Через тиждень після демонстрації нового образу Ектор розповів, що все це зроблено заради операції на голові.

Ектор Хіменес-Браво. Фото Instagram
Ектор Хіменес-Браво. Фото Instagram

Нічого серйозного, жодної проблеми з мозком немає, тож про трепанацію і говорити не варто. Просто Хіменес-Браво наважився зробити повторну операцію з пересадки волосся. Усе це відбувалося у Дніпрі.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Спочатку шоумена позбавили волосся на голові, після чого маркером були позначені ділянки, куди буде пересаджено волосся. А потім Ектор продемонстрував саму маніпуляцію, яка, за його словами, була абсолютно безболісною.

"Протягом процедури я кайфував і дивився "Шрека". Я зараз у процесі пересадки. Бачите? Все спокійно, не боляче. У лікаря золоті руки! Волосся буде багато", - заявив він.

Він уже ходить Києвом і чекає зростання свого нового волосся, бажаючи довжину, як у Рапунцель.

Нагадаємо, суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво шокував українців новою зачіскою: тепер схожий на Залужного

Як повідомляв "Знай.ua", Ектора Хіменеса-Браво образили в Novus: "Я йду, я втомився, поки"

Знай.ua писав, українці "поховали" Ектора Хіменеса-Браво - на сторінці зірки "МастерШеф" з'явилися сумні дані