Олена Шоптенко українська хореографиня, учасниця проєкту "Танці з зірками".

В інтерв'ю жінка розповіла про життя в іншій країні, куди виїхала разом із сином на початку війни та про труднощі, які виникають на новому місці. Зараз Шоптенко проживає у Відні разом з 5-річним сином Олексієм.

Олена Шоптенко з сином, фото з Instagram
Олена Шоптенко з сином, фото з Instagram

Жінка зізналась, що хлопчику складно звикнути до нових реалій. На її думку подібні труднощі виникають не лише у неї, а й у всіх українських мам, які були змушені покинути свої оселі.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою
Показати ще

Головною проблемою є те, що дитина не розуміє мови, та є надто експресивною. Якщо в дитячому садочку виникає якийсь конфлікт, дитина намагається себе захистити фізично внаслідок чого і виникають бійки. Через часті конфлікти між сином Шоптенко та іншими вихованцями садочка, хореографиня вирішила перевести дитину в інший садочок. Першим ділом жінка вирішила поговорити з директором, щоб пояснити ситуацію.

"Але в іншому садочку я зайняла іншу позицію. Я одразу прийшла до директора, до кожного викладача та сказала, що дитина з України, дитина не розуміє мови. Він намагається. Тому і можуть бути такі моменти. Якщо ви хочете, щоб я щось пояснила йому, я залюбки це зроблю нашою мовою, щоб він знав ці правила і далі виконував" - розповіла Олена.

Нагадаємо інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Комаров вирішив показати правду про українців: "З нового ракурсу, часто – зсередини"

Раніше портал Знай інформував, зірка "Надприродного" Міша Коллінз відкрив благодійний збір для розмінування України

Також наш портал повідомляв, зірка "Беверлі-Хіллз, 90210" потрапила до лікарні, лікарі поки що нічого не розуміють: "Сумую за дітьми"