Дружина шоумена розповіла, що якось непрофесійна лікарка знайшла у неї ракову пухлину.

З часом виявилось, що новоутворення носить доброякісний характер і просто видалили його. За словами жінки, всі лікарі в один голос активно переконували, що вона мамою стати не зможе. Але згодом у подружжя з’явились двоє синів, а нещодавно вони усиновили хлопчика.

Тимур Мірошніченко з дружиною, фото з instagram
Тимур Мірошніченко з дружиною, фото з instagram

Інна поділилась цією історією зі своїми підписниками. Через свою непрофесійність лікарка поставила невірний діагноз та запевняла, що дівчина себе дуже запустила. Це тоді дуже перелякало дівчину. Згодом виявилось, що новоутворення доброякісне, та видалили його без наслідків.

Жінка цю історію згадує і зараз, адже їй прогнозували, що народити –шанс на мільйон через новоутворення. Деякі лікарі взагалі почали в один голос говорити, що терміново потрібно народжувати, адже часу зовсім обмаль.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Родина Мірошніченків. Фото: скрін відео

Але згодом все налагодилося, та Інна вперше завагітніла. Перша вагітність перервалася, а вже через деякий час вона завагітніла вдруге. Спершу народилася дівчинка, а потім вона народила сина. Тільки тоді вона зрозуміла, що лікарі помилялися і вона абсолютно здорова.

Проте, жінка навіть вдячна лікарям за неправильно поставлені діагнози. Це ж, на її думку, лише закріпило думку про усиновлення дитини. Всиновлення – це важливий крок, але, за словами жінки вона захотіла цього серцем. В тому числі і показати, що усиновлення не тільки для бездітних людей, а й для тих, хто уже має дітей.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, Сергій Жадан розповів про не "тільки робочі відносини" з Христиною Соловій

Раніше, на порталі Знай, повідомлялось, Юрій Великий показав нові пригоди Гіркіна у камері СІЗО: "Ігор Баландович не здається"

Також наш портал інформував, Дмитро Комаров вирішив показати правду про українців: "З нового ракурсу, часто – зсередини"