Дмитро Комаров — відомий український телеведучий та мандрівник, який сфокусувався з початку повномасштабної війни на демонстрації військових злочинів росіян.

Зараз він розповів про те, що завжди відповідав на запитання, куди б повертався знову і знову в Україну. Чоловік чекав на повернення додому і ніколи не думав про те, щоб жити в іншій країні.

Дмитро Комаров, кадр з випуску "Світ навиворіт" у Колумбії
Дмитро Комаров, кадр з випуску "Світ навиворіт" у Колумбії

Дмитро зазначив, що для нього особливо приємними були зйомки проекту "Мандруй Україною". Все почалося у 2020 році і було знято аж 3 сезони, хоча було б більше, але розпочалася війна. В ефір встигли випустити лише два з трьох сезонів, тож останній із них буде опубліковано на День Незалежності.

"Відомі туристичні місця, але зняті з нового ракурсу. Часто – зсередини, у найкращих традиціях "Світу навиворіт". Дуже багато цікавих репортажів та факти, про які мало хто чув", - заявляє Дмитро Комаров.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Він додає, що проект насамперед фокусується на українцях — на їхній доброті, щирості, відкритості. Ми завжди готові допомогти один одному, це вкотре підтверджує телеведучий.

Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"
Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"

Дмитро згадує зйомки на Шацьких озерах, коли йому не вдавалося записати початок ролика через людей, котрі постійно лізли в кадр, щоб привітатися зі знаменитістю та взяти автограф.

Нагадаємо, Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" прийняв це важливе рішення: "Дуже важливо знаходити можливість"

Як повідомляв "Знай.uа", Дмитро Комаров ризикуючи життям наважився рятувати українців у Херсоні: "Щоб мати докази в Гаазі"

Знай.ua писав, Дмитро Комаров не витримав нахабства українців після своєї зникнення: "Як часто я повинен? І чи повинен взагалі?"