Знаменитий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий зняв другу частину пародії на терориста Стрєлкова-Гіркіна, якого запроторили в СІЗО. Новий ролик артист опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий продовжує висміювати різних російських "діячів", серед яких і терорист Гіркін. Після "поселення" у СІЗО його життя круто змінилося, а як - пофантазував пародист.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

"Не дуже добре йдуть справи у тимчасово "відпочиваючого" в СІЗО Лефортова ГІРКІНА. Особливо, коли "справи" його засекретили. Але, Ігор Баландович не здається і продовжує, у властивій йому манері, кРРРРитувати вище військово-політичне керівництво РФ", - підписав ролик гуморист.

Юрій Великий в образі Гіркіна. Фото: скрін youtube
Юрій Великий в образі Гіркіна. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шанувальники подякували пародисту за чергову геніальну роботу та моральну підтримку у цей складний період.

"Юро, ви як промінь світла в цей тяжкий час. Продовжуйте далі свої ефіри", "Юрію, безмежно вдячні Вам за підтримку в цей непростий час!", "Юрій Великий - один і неповторний пародист у Світі! Дякую Вам за всі пародії! ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Юрій Великий зняв пародію на Суровікіна під домашнім арештом: ніхто не стримає сміх.

Також наш портал інформував, Юрій Великий з "Квартал 95" розсмішив реакцією росіян на "прогулянку" дронів по Москві: "Збиті вікнами веж.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, пародист із "Квартал 95" Юрій Великий показав нове життя Гіркіна у СІЗО: "Вечір у карцер".