Сергій Жадан - лідер українського гурту "Жадан і собаки".

В мережі активно шириться інформація про роман співака та його молодої колеги - Христини Соловій. В ефірі одного із телеканалів Жадан відповів на питання яке цікавить всіх: що окрім робочих стосунків пов'язує його та Соловій.

Сергій Жадан. Фото: скрін Ютуб

Співак акцентував увагу на тому, що незабаром у них вийде не тільки нова пісня, а й кліп знятий на неї. А от на питання чи є в нього та Соловій роман Жадан відмовився давати коментарі.

Чутки про їх роман почали ширитися після прем'єри кліпу, в якому виконавці злилися в пристрасному поцілунку.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Поцілунок Жадана та Соловій. Фото: кадр кліпу

За період часу від випуску кліпу та дотепер письменник ніяк не коментував чутки: ні спростовував, ні підтверджував. Окрім пристрасного та ніжного поцілунку, співак та співачка неодноразово виступають разом та ніжно обіймаються на сцені. Такі їх дії тільки розігрівають чутки про їх роман та змушують задумуватися фанів, що вони є парою. Ще однією причиною думати, що в співаків роман було випадкове фото пари дуже схожої на Жадан та Соловій під час прогулянки в парку, коли вони трималися за руки. Таке фото опублікував в себе на сторінці один із перехожих.

А нещодавно чоловік розлучився зі своєю дружиною після 15 років шлюбу. В письменника залишилася 10-річна донька Марія.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, Надя Дорофєєва примудрилася згрішити без Михайла Кацуріна і попастися: "Вже за 10 хвилин..."

Раніше портал Знай інформував, Наталка Денисенко з "Кріпосної" розповіла про зраду чоловіка: "Він там із кимось спілкується"

Також наш портал повідомляв, "Барбі", як Марго Роббі: Ольга Харлан продає свою унікальну копію