Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно вийшла заміж за Мишка Кацуріна , іноді радує шанувальників новими історіями з особистого та творчого життя в Instagram.

Надя Дорофєєва якось повернулася до України і вже встигла нагрішити. Про свої враження від нашої країни після європейських, дівчина і розповіла у своєму акаунті в Instagram.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Згрішила. Днями я припаркувалася в недозволеному місці і, звичайно, моя машина благополучно вирушила на штрафмайданчик. У Європі я неодноразово стикалася з тим, наскільки складно і довго вирішувати всі бюрократичні питання. Тож коли поїхала за машиною та забрала її вже за 10 хвилин, просто заплативши штраф через "Київ Цифровий", я офігила! Здавалося б, ситуація не з приємних, але я вибігла така щаслива, вкотре переконавшись у тому, що наша країна найкрутіша! Дуже пишаюся - зізналася Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Сергій Лазановський прокоментував повідомлення Наді: "Також подорожуючи Європою, завжди порівнюю з нашою країною, і сфера обслуговування у нас у рази крутіша" , - написав співак.

Інші шанувальники долучилися до спілкування зірок:

"Це щастя - радіти штрафу саме в Україні", "Всі ми трохи Надя", "Красуня", "Яка ти стильна", "Вауууу", "Наступного разу не ставте машину в недозволеному місці", - написали шанувальники .

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва вперше висловилася про слова про "мишу" від Дантеса: "Друзі просто...".

Раніше ми повідомляли, що екстрасенс переконаний, що Надя Дорофєєва втече від Кацуріна і знову буде з Дантесом: "Рано чи пізно до чогось приведе".