Відома українська співачка Ірина Білик під час війни возз'єдналася із шоуменом Дімою Коляденко. У пари дуже багата історія, яка знайшла своє продовження, зважаючи на все.

Артисти активно діляться спільним контентом, місцями дуже пікантним, що підігріває чутки про їхнє возз'єднання. Сама Білик зізнавалася, що кохає Коляденко. Цього разу пара навіть показала свій поцілунок на камеру, проте після того, як шоумен подражнив співачку у ресторані.

Білик та Коляденко, кадр з відео
Білик та Коляденко, кадр з відео

Діма Коляденко під час вечері вирішив погодувати співачку зі своїх рук, проте в останню секунду, коли їжа була біля її рота, сам з'їдав ласий шматочок. Не сказати, що Білик дуже розлютили дії шоумена, але вона ласкаво сказала, що Дмитро не має совісті.

Білик та Коляденко, кадр з відео
Білик та Коляденко, кадр з відео

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Після, коли Ірина все ж таки отримала маленьку часточку лимона, чоловік сказав, що любить її і ніжно поцілував. Більше того, у підписі до публікації Білик фактично назвала себе дружиною Коляденка.

"Якщо дружина на дієті, чоловік повинен тримати дієту разом з нею?" - запитала вона.

Втім, у шанувальників не залишилося сумнівів у тому, що артисти знову разом. Під відео можна зустріти багато позитивних коментарів.

Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/
Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/

Нагадаємо, Ірина Білик погнала Діму Коляденко здавати аналізи перед першим інтимом: "Я не люблю презервативи"

Раніше ми писали про те, що Мішель Андраде розповіла чим образила свого екс-продюсера Потапа: "Є творчість, а є бізнес"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Білик осоромилася з фонограмою: їли салати та пили коньяк