Відомий телеведучий, колишній росіянин, який нещодавно отримав українське громадянство, Олексій Суханов, вирішив поміркувати над значенням слова "егоїзм".

Він згадав слова відомого класика Оскара Уальда. Фото з сумними очима та деякі думки щодо теми, яку він торкнувся, Суханов розмістив на своїй сторінці Instagram.

Олексій Суханов, фото: Знай.ua
Олексій Суханов, фото: Знай.ua

Він згадав слова відомого письменника Оскара Вальда, який вважав, що жити так, як ти хочеш – це не егоїзм, а якби інші жили, так, як ти хочеш – це найвищий ступінь егоїзму.

"Жити так, як Ви хочете - це не егоїзм! Егоїзм - це коли інші повинні думати і жити, як хочете Ви" - Оскар Уайльд (1854 - 1900), ірландський поет, драматург прокоментував Суханов свою фотографію.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

У коментарях поспівчували ведучому та підтримали його.

"Гарні слова", "Саме так", "Дуже точно сказано. На всі 100% погоджуюсь", "Нехай люди живуть, як хочуть. Однак, не нав'язують свій спосіб життя тим, хто живе по-іншому", "Не сумуй, Олексій, не сумуй", "Як ви, Олексію? Дуже вже сумний погляд" , - підтримали Олексія прихильниці.

Нагадаємо, що легендарний ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов принизив своїх родичів на росії: "лякав все дитинство".

Раніше ми повідомляли, що ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов вирішив відмовитись від своєї родини: "У мене немає ні сил, ні бажання" .

Також стало відомо, що Олексій Суханов із "Говорить Україна" розгнівався на малолітніх вандалів і вигадав покарання.