Після того, як онук відомого актора Ступки переїхав жити до США, він активно спілкується з шанувальниками.

Дмитро Ступка розповідає шанувальникам подробиці особистого та творчого життя. На його обліковий запис у соціальній мережі встаграм підписано 20 тисяч осіб

Дмитро Ступка, скріншот: YouTube
Дмитро Ступка, скріншот: YouTube

Як відомо, актор перед війною разом із дружиною та донькою поїхали до США. Проте сімейна ідилія за океаном тривала недовго, і Поліна тепер з іншим американським бойфрендом. А відомий український актор Дмитро Ступка не повернувся до України після 24 лютого. Своє рішення він пояснив тим, що дає благодійні концерти на підтримку України.

А одного разу він опублікував фото та показав, як українська співачка Ірина Білик відпочивала на яхті з келихом ігристого шампанського.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Білик та Коляденко, кадр з відео
Білик та Коляденко, кадр з відео

Дмитро запропонував їй випити за перемогу. Тоді українська співачка подорожувала океаном із благодійними концертами. А також не втрималася і прямо на сцені сказала мамі Наталії Корольової, яка зараз живе в США, що її зять Тарзан – гівно.

Ступка показав, як гуляв яхтою і зустрів Білик на палубі. Ірина зраділа зустрічі і навіть зізналася, що є шанувальницею актора.

Ірина Білик, скриншот: Instagram Stories
Ірина Білик, скриншот: Instagram Stories

Разом з Іриною на гастролі за океан тоді вирушили Асія Ахат, яка теж побувала в гостях на яхті Ступки. Актор у всіх деталях показав свою красуню яхту і показав, яке пишне застілля влаштував для земляків.

Дмитро Ступка, скриншот: Instagram Stories
Дмитро Ступка, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що Ірина Білик погнала Діму Коляденка здавати аналізи перед першим інтимом: "Я не люблю презервативи".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Білик нарешті розповіла про раптове кохання в період війни: "Ніякі межі не роз'єднають нашу".