Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яку всі знають із проекту "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими та робочими моментами життя, навчає правилам етикету своїх шанувальників у соцмережах.

Телеведуча поділилася спогадами зі свого минулого. Вона розповіла, як її колишній чоловік британець Ніл Мітчелл, який є батьком її дочки Злати, здивував своїми звичками, щойно вони вирушили на перший продуктовий шопінг у Лондоні.

Оля Фреймут, фото: Знай.ua
Оля Фреймут, фото: Знай.ua

Зайшовши до магазину, він не скуповував усі торгові полки, як люблять робити наші українці, а вибирав лише те, що йому було потрібне в той момент. Також Оля уточнила, що Ніл не був жадібною людиною, просто особисто для неї це було вкрай дико.

[quote author=""]"Ніколи не забуду шок від походу до супермаркету з Нілом Мітчеллом, батьком Злати. Це був перший спільний шопінг продуктів у Лондоні. Ніл купив 2 картоплини, 4 помідори та одну грушу. 😧 Не такий уже він і скнара , просто хотів, щоб фрукти-овочі не зіпсувалися. Після Нового Роздолу, звідки я родом, це було небачене диво. У нас було прийнято все купувати мішками", - написала Оля.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Оля Фреймут, фото: Знай.ua
Оля Фреймут, фото: Знай.ua

Також Оля поділилася своїм улюбленим рецептом літнього салату, який складається з різної зелені з її городу: м'яти, чебрецю, руколи та латуку. Всі інгредієнти вона дрібно нарізає та заправляє оливковою олією та лимоном, замість калорійного майонезу.

Нагадаємо, що Оля Фреймут засумувала так, що довелося розповісти про загибель та панахиду: "Зникнути так, щоб ніколи не побачили".

Раніше ми повідомляли, що 17-річна дочка Ольги Фреймут "змінилася" і повернулася зі США в Україну: "Не даю спокою...".