Віталій Козловський – відомий український виконавець, якого на початку літо мобілізували.

Він тренувався в Нацгвардії, потім вирушив безпосередньо в окопи на невідомому напрямку. А зараз, як виявилося, він знову у Києві. Але це ненадовго, за його словами. Співак має важливу місію, деталі про яку він повідомить зовсім скоро, але це не займе у нього багато часу.

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

"Під'їжджаю до Києва. Дивлюся на місто і тільки зараз усвідомлюю, що відбувається там... і наскільки це інше життя. Я приїхав на кілька днів з дуже важливою метою!", - пише Віталій Козловський.

Після столиці він вирушить до Рівного, де готується його виступів із метою заробити кошти для всього необхідного для передової. А потім знову повернеться в окопи.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Присяга Віталія Козловського. Фото Instagram
Присяга Віталія Козловського. Фото Instagram

"Невже незрозуміло, що Козловський на фронті – це піар-крок, щоб заохочувати молодь йти на фронт. Поїхав відео зняв і повернувся", "Я не вірю, що він воює. Чому його відпустили з якихось справ. Я свого чоловіка з квітня не бачила", "Ви приклад для багатьох, які сидять і нічого не роблять", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Віталій Козловський шокував шанувальників своїм виглядом: "Випробував великий спектр емоцій.."

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Козловський встиг забруднитись у лавах ВСУ, вирушивши на передову: "Все по райдеру"

Знай.ua писав, Віталій Козловський пройшов навчання в Нацгвардії - у нього є всього 2 дні на відпочинок: "Устигну..."