Українські зірки за час війни зробили чимало гідних колаборацій. Однією з них може похвалитися Надя Дорофєєва та Макс Барських. Вони випустили спільну пісню "Ритми" та яскравий кліп.

Шанувальників дуже вразив кліп артистів, який зробив для них Алан Бадоєв. За деякий час до прем'єри Макс Барських опублікував відео, де вони з Надією Дорофєєвою проводили репетицію перед зйомками. Саме ці кадри викликали шквал критики на адресу співачки.

Дорофєєва та Барських, скріншот
Дорофєєва та Барських, скріншот

Справа в тому, що Дорофєєва в кліпі виконує досить ритмічні і сміливі рухи, якраз під стать пісні. Зокрема, вона трясла п'ятою точкою перед Максом, а також вилазила йому на шию.

Це і збентежило більшість шанувальників. Вони не посоромилися висловити співачці своє невдоволення через відверті танці, місцями коментарі звучать образливо. Більше того, деякі впевнені, що колаборація з Дорофєєвою лише зашкодить Барських та його кар'єрі.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Надя ї**ться там чи що? Жесть", "Ой бл*, слухаю Барських з 2008 року, але щось дивлюся його не туди повело", "Це антихіт. Дорофєєва шлак... розчарування", - написали користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/max_barskih/
Коментарі - instagram.com/max_barskih/

Коментарі - instagram.com/max_barskih/
Коментарі - instagram.com/max_barskih/

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва вперше висловилася про слова про "мишу" від Дантеса: "Друзі просто..."

Раніше ми писали про те, що Даша Кацуріна натякає Дантесу на весілля – співак уже знає, де це буде

Як повідомляв Знай.ua, Олексій "Позитив" Завгородній зізнався, що виживає на кілька сотень доларів: "Допомагають мені всі родичі"