Концерт американської рок-групи The Killers у Грузії закінчився гучним скандалом.

У гурту є незмінна традиція – в кінці кожного концерту, вони викликають на сцену барабанщика з залу, щоб той зіграв з ними хіт.

Концерт гурту. Фото: скрін youtube

Саме через вибір барабанщика розгорівся неабиякий скандал. Під час концерту соліст гурту Брендан Флауерс викликав на сцену чоловіка, котрий виявився росіянином. Все б нічого, але він запросив його на сцену під наративи типу "ми всі брати та сестри, ми братські народи". Це і обурило аудиторію. Останню композицію гурт грав під свист залу.

Обурення глядачів на концерті. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Варто відмітити, що перед тим як запросити барабанщика на сцену, соліст питав у залі чи прийнятна присутність російського барабанщика на сцені. Попри протест аудиторії, він все-таки зіграв з ним. В соцмережах є маса відео з цього концерту, де чітко видно реакцію залу на росіянина. Попри свист та незадоволення залу, гурт продовжив свій концерт та почав читати мораль. Частина слухачів, до слова, відразу покинули концерт, частина залишилась і виражала своє невдоволення. Втім, не пройшло і пару годин після закінчення концерту, на сторінці групи в соціальній мережі з’явилися пояснення такого вчинку і щось схоже на вибачення.

Пост групи з вибаченнями. Фото: скрін Твіттер

В пості було сказано, що по реакції залу вони не зрозуміли, що барабанщика не потрібно викликати на сцену. Також вони вибачилися за те, що назвали всіх братськими народами, адже ця фраза, буцімто була неправильно сприйнята залом. Також було сказано, що гурт підтримує народ
Грузії та надіється скоро повернутися.

Нагадаємо, що інформаційний портал Знай, інформував скандальну блогерку Юлю Вербу зупинили копи в Європі, вишукуючи золото: "Вони забрали у нас..."

Раніше на порталі Знай, повідомлялось, Imagine Dragon's довели фанів до сліз, вивівши на сцену хлопчика з України: знімався в їх кліпі


Також наш портал інформував, "Барбі" заробила більше мільярда доларів - боси вже думають над продовженням боротьби з Кеном