Боси фільму про "Барбі" вже працюють над продовженням після касового успіху фільму, бо картина зібрала вже понад мільярд доларів у всьому світі.

Блокбастер із Марго Роббі та Райаном Гослінгом у головних ролях став неймовірно успішним, що, за словами інсайдерів, не залишило босам інших варіантів, окрім як розпочати переговори про запуск виробництва сіквела. Про це повідомляє The Sun.

Марго Роббі, кадр з фільму "Барбі"
Марго Роббі, кадр з фільму "Барбі"

"З командою, яка працювала над фільмом про Барбі, зв'язалися, щоб обговорити роботу над продовженням. Стало очевидно, що боси хочуть ту ж команду для сиквела, що і для першого. Електронні листи були відправлені, але точніші деталі мають бути доопрацьовані", - заявляє інсайдер.

Це перший фільм жінки-режисера, який зібрав понад 1 мільярд доларів. 33-річна Марго Роббі розпочала роботу над фільмом ще у 2018 році, звернувшись до виробника іграшок Mattel за правами. Барбі та Кен вирушають у подорож, у реальний світ для "самопізнання" і усвідомлюють, що всі там зовсім не так, як вони думали. Тому будуть серйозні зміни.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Фільм "Барбі". Фото скріншот з Youtube
Фільм "Барбі". Фото скріншот з Youtube

Хоча варто врахувати, що режисер картини Грета Гервіг вважає її закінченою і не бачить сенсу в продовженні, у неї немає жодних ідей.

Нагадаємо, протистояння "Барбі" та "Опенгеймера": чому фільм з Марго Роббі кращий за картину з Кілліаном Мерфі

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина покинула свого хлопця через фільм "Барбі" і вигнала його з квартири: "Була на піку жіночої сили"

Знай.ua писав, новий тренд Барбікор захоплює світ: як виглядати схожою на знамениту ляльку, яку зіграла Марго Роббі