Настя Каменських — відома українська виконавиця, життя якої перетворилося від частини на скандал від початку повномасштабної війни.

Бо вона разом із Потапом виїхала з країни ще до 24 лютого, знаючи про небезпеку, яку несе багатотисячне угруповання окупантів біля наших кордонів.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Десь через рік вона повернулася, а її чоловіка немає. Незабаром і він також, але українці були від цього не в захваті. Ті люди, які ще колись були фанатами зіркової пари, тепер їх ненавидять. Олію у вогонь підливають інтерв'ю, в яких наші артисти намагаються відверто розповідати про себе якісь факти.

Так Настя Каменських зганьбилася, на думку українців, під час спілкування з Машею Єфросініною. Але зараз вона виставила новий знімок у соціальній мережі Instagram, показавши, як вона проводить час.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Довгий час я не займалася активним спортом, але вирішила поступово повертатися до тренувань. І знаєте, чому за можливості я намагаюся займатися? Тому що спорт – сила, здатна лікувати наше тіло та душу одночасно", - заявляє вона.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Якось вона заявляла, що набрала зайву вагу під час цієї війни. Але активність допомагає їй боротися з негативними думками та кілограмами.

Нагадаємо, "Потап бухає": Настя Каменських зібралася на весілля з лисим красенем

Як повідомляв "Знай.uа", "колишній" Дорофєєвій зізнався, чи зраджував він подрузі Каменських, одружений : "Все було"

Знай.ua писав, Оксана Грицай, Настя Жмур і навіть Віра Галушка: які справжні імена у Каменських, Дантеса, Могилевської та інших