Мішель Андраде – талановита співачка болівійського походження.

Раніше співпрацювала з відомим українським репером – Потапом та Іриною Горовою. Проте близько року тому розірвала з ними співпрацю і почала власний творчий шлях. Про причини розірвання співпраці, самостійний шлях в музичному світі, Андраде розповіла на подкасті GLOSTER FM. На думку Мішель, головною причиною рішення про шлях без “MOZGI” стало відсутність взаєморозуміння між нею та керівництвом команди.

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

Про початок власного шляху, без лейблу “MOZGI”, вона не шкодує, а називає це важливим життєвим досвідом.

Андраде зізналася, що в складі команди Потапа, вона співала не ті пісні, які б їй хотілось, а ті, які точно сподобаються глядачам. Розірвавши зв’язки з лейблом, співачка випустила кілька власних пісень. Саме після цього вона зрозуміла чим бізнес відрізняється від творчості.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

“Є творчість для себе, а є бізнес, який треба створювати, бо це твій заробіток. Тому я зрозуміла їх” Мішель Андраде

З колишніх колег по команді з нею підтримує зв’язок лише Позитив. В інших учасників багато своїх справ, тому немає часу навіть на телефонні дзвінки.

Кліп Мішель Андраде і Позитива, кадр з відео
Кліп Мішель Андраде і Позитива, кадр з відео

Глядачі не залишили байдужими та написали більше сотні коментарів в яких не лише вдячність за цікавий подкаст, а й слова підтримки для Мішель. Одна з коментаторів написала під відео так:

“ Мішелька молодець. Вболіваю за неї. Вона у своїх власних піснях виглядає більш гармонійно та природньо. Бажаю їй успіху. Це ціна її свободи від Мозгів” Коментатор відео

За три дні відео подкасту набрало більш як 42 тисячі переглядів та сподобалось майже 1500 людям.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, зрадницю Лорак у відвертій сукні захейтили українці: "Без честі і совісті"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Ірина Білик осоромилася з фонограмою: їли салати та пили коньяк

Також, наш портал інформував, "Потап бухає": Настя Каменських зібралася на весілля з лисим красенем