Зрадниця Ані Лорак нап'ялила відверту сукню без білизни та запитала, як хто проживає свій день.

На своїй сторінці в Instagram Лорак поставила фото у відвертій сукні, та запитала, як хтось проживає свій день, якщо уявити, що він останній.

Ані Лорак. Фото: Youtube
Ані Лорак. Фото: Youtube

У лицемірній манері, Лорак запитала у своїх російських прихильників, "якщо сьогодні — це все, що в тебе є? Як би ти прожив свій день? Кому сказав би слова кохання? Кого б обійняв прямо зараз?".

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Українці, які потерпають від війни від вибухів і нападу росіян, втрачають своє житло, щодня проживають "сьогодні" як останній, не маючи впевненості у завтрашньому дні.

Вони прокоментували допис зрадниці:

"Як можна жити без честі і совісті?", "Люди, ви хіба не бачите, що їй начхати, на наші коментарі, вбивство народу, крадіжку дітей, вона йде по трупах, їй все паралельно".

Коментарі ботів напрочуд відрізняються від коментарів українців та вихваляють красу, яка поступово зникає у співачки, яка підтримує політику путіна.

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Білик осоромилася з фонограмою: їли салати та пили коньяк.

Як повідомляв "Знай.ua" Ані Лорак показала лисого у Туреччині: пролізла попри скасування.

Також "Знай.ua" інформував, зрадниця Ані Лорак буде співати тільки на болотах: українці скасували її концерт у Туреччині.