Нещодавно ми писали про відео, яке Настя Каменських зовсім недавно опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вона позувала в чорній сукні з довгими рукавами, можливо, щоб злегка згладити те, що їй вдалося наговорити в інтерв'ю Маші Єфросініної.

Настя Каменських. Фото Instagram
Настя Каменських. Фото Instagram

Наразі відома українська співачка постала на знімку зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком. Це вкотре знищує всі домисли, що крутяться навколо цієї пари. Бо було багато чуток щодо їх розлучення. А зараз вони взагалі зібралися на весілля... хоча вже одружені.

"Їдемо на весілля! (не наше) разом із Настею Каменським", - пише Олексій Потапенко у публікації.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

На знімку вони з'явилися, сидячи в машині, з усмішками на обличчі.

Потап та Настя Каменських, фото: Instagram
Потап та Настя Каменських, фото: Instagram

"Чому не на ваше? Було б круто! Для мене ви завжди найкраща пара!", "Настя за кермом, Потап бухає", "Може, на весілля Дантеса та Даші?", "Ви надія України на світле майбутнє. Дякую Вам. Ви найкращі", - пишуть користувачі в коментарях.

Є, звісно, ​​й ті, хто досі тримає на них образу, бо вони ще до початку повномасштабної війни виїхали з України та сиділи в Іспанії протягом кількох місяців, а Потап – і цілий рік.

Нагадаємо, "колишній" Дорофєєвій зізнався, чи зраджував він подрузі Каменських, одружений: "Все було"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських оголила стегна, щоб "пірнути" і отримати все, що потрібно: "Я не можу"

Знай.uа писав, прийомна дочка Потапа не назвала війну війною, але написала послання: "Свічка надії на нашу перемогу"