Відомий український актор та телеведучий Юрій Горбунов на початку повномасштабного вторгнення, у березні 2022 року, двічі перетинав кордон України та Молдови. Раніше артист гучно заявляв про те, що ніколи б не зміг покинути Україну, як танцюрист Влад Яма.

Юрій Горбунов, фото: Знай.ua
Юрій Горбунов, фото: Знай.ua

Про це пишуть українські журналісти Цензор. НЕТ, ссилаючись на матеріали прикордонників.

Видання зазаначає про те, що 1 березня 2022 року артист перетнув кордон Молдови з Євросоюзом із синами Данилом та Іваном, та після виїзду Горбунов перебував в іспанському курортному місті С’Агаро.

"52-річний Горбунов не підпадає під норму “батько трьох дітей”, хоча у першому шлюбі в нього була донька, вона вже повнолітня і сама має дитину. Від Катерини Осадчої у ведучого двоє синів. У квітні сам Горбунов, коментуючи виїзд Влада Ями до США сказав, що не зміг би виїхати за кордон під час повномасштабного вторгнення", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

Також є інформація, що це була не єдина подорож. Журналісти звернулися за коментарем до Юрія Горбунова, та відповіді їм ніхто не надав.

Цікаво, що раніше Юрій Горбунов заявляв про те, що не зміг би виїхати за кордон під час війни.

Про це він сказав в інтерв'ю Славі Дьоміну, коментуючи вчинок Влада Ями.

Юрій Горбунов перетинав кордон під час війни. Джерело: censor.net
Юрій Горбунов перетинав кордон під час війни. Джерело: censor.net

"Я взагалі не знаю, як люди ставитимуться до наших колег у такій ситуації. Мені здається, люди вибачать це. Але як можна говорити Владу, чи правий він, чи ні? З погляду громадянської позиції, можливо, ні. З погляду захисту сім'ї та власної персони - напевно, так", - говорив він.

Нагадаємо, що після скандалу з тендером на 33 мільйони випливло, що Горбунов - кавалер ордена "За заслуги".

Раніше ми повідомляли, що Юрій Горбунов міцно взяв за горло "рот путіна": "Ось так конячка бреше".

Також, Юра Горбунов не проти, щоб чоловіків за гроші випускали з України: "Вони всі сидять, ховаються за ничками".