Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе в росії та підтримує кроваву політику правителя "боліт" путіна, похвалилася "коханим.

Фото з чоловіком, який читає книжку, співачка виставила у своєму Instagram.

Ані Лорак. Фото: Youtube
Ані Лорак. Фото: Youtube

На знімку любителька війни і путіна сидить в "підстреляній" сукенці перед великим дзеркалом, та тримає за руку свого нового бойфренда Ісаака Віжраку.

Путіністка дивиться в люстро, намагаючись привернути увагу чоловіка, але той не відривається від книжки, яка імовірно набагато цікавіша за зрадницю Лорак.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Лорак. Фото: Instagram
Лорак. Фото: Instagram

Нещодавно співачка любителька війни в Україні захотіла дати концерт у Туреччині, проте українці домоглися скасування концерту. Про це повідомив консул України в Анталії Олександр Воронін на своїй сторінці у Facebook.

Воронін похвалився, що вдалося домогтися скасовування проведення концерту Ані Лорак у концертному залі The Cosmos Theatre. Таке рішення було прийнято після всебічного вивчення ситуації, ролі особистості артистки у війні РФ проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту з урахуванням громадського резонансу.

Нагадаємо, ми писали, що зрадниця Ані Лорак буде співати тільки на болотах: українці скасували її концерт у Туреччині.

Як повідомляв "Знай.ua", зрадниця Регіна Тодоренко похизувалася у Туреччині, коли росіяни влаштували масштабну атаку на Україну.

Також "Знай.ua" інформував, зрадниця Ані Лорак спробувала показати, що вона досі може рухатися.