Українську співачку Ані Лорак, яка зараз живе в росії та підтримує кроваву політику диктатора путіна, українці в Туреччині позбавили прибутку. Артистка вирішила, що кривавих рублів їй замало, та 29 липня мала виступати 29 липня у турецькій Анталії.

Ані Лорак, кадр із виступу на радіо
Ані Лорак, кадр із виступу на радіо

Про це повідомив консул України в Анталії Олександр Воронін на своїй сторінці у Facebook.

Він пояснив, що це рішення затвердила Рада директорів холдингу Kilit Hospitality Group, до складу якої входить мережа готелів Nirvana і Концертний зал Cosmos, де збиралася розважати публіка прихильниця кривавої війни.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"Вдалося домогтися відміни проведення концерту Ані Лорак (Кароліни Куек) у концертному залі The Cosmos Theatre. Таке рішення було прийнято після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості артистки у війні РФ проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту з урахуванням громадського резонансу з боку українського співтовариства", - написав Воронін.

Він уточнив, що продаж квитків було зупинено, а всім, хто вже купив їх, – повернуть гроші.

Українці дуже вдячні нашому послу за те, що той позбавив зрадницю прибутків, які б потім пішли на закупку ракет, якими росія знищує нашу країну: "Яка гарна новина, дякую вам за такую працю", " Дуже вам дякуємо. Разом ми можемо все . Слава Україні", "Сила разом об‘єднавшись ми стаємо і б‘ємо ворога і зрадників по всьому світу Слава Україні! Дякую всім за єдність".

Нагадаємо, зрадниця Ані Лорак показала себе "після всього" в обіймах нового "коханого": "Лисий, не псуй собі ауру".

Раніше повідомлялося, поки гинуть українські діти, зрадниця Регіна Тодоренка радіє, що задовольняє росіян.

Також, поки Ані Лорак "рятує дітей" від імені путіна, її колишній Мурат одружився з 26-річною Лілією Реус: весілля було з розмахом.