Понад 29 років тому відбулась прем’єра відомого серіалу “Друзі”. Але попри те, що минув значний період часу, він й досі залишається одним з найвідоміших серіалів у своєму жанрі.

Сюжет розповідає про життя шістьох друзів – Моніки, Рейчел, Фібі, Роса, Чендлера та Джої. Якщо на момент випуску серіалу фанати спостерігали за героями, то після завершення - за акторами. Відтоді пройшло майже 30 років і життя всіх акторів кардинально змінилося.

Роль Моніки Геллер виконувала Кортні Кокс. Після виходу “Друзів” до акторки прийшла популярність. Вона знялась в багатьох відомих фільмах і серіалах. Їй навіть запропонували роль в серіалі “Відчайдушні домогосподарки”, але через вагітність вона відмовилась.

Акторка Дженніфер Еністон – виконавиця ролі Рейчел Грін. До ролі в серіалі “Друзі”, її акторська кар’єра складалася не надто успішно, але саме роль Рейчел стала її “щасливим квитком” у світ кіно.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Фібі Буфе – творча дівчина, роль якої виконала Ліза Кудров. У неї яскравий шлях в кіно: вона грала ролі та сама знімала фільми. Але через те, що вона хотіла присвятити час своїй родині, робила паузи.

У віці 28 років, Девід Швіммер зіграв роль Роса Геллера. Цей персонаж серіалу був створений для Девіда, оскільки режисер був знайомий з актором та вирішив написати роль саме для нього.

Девід Швіммер. Фото: скрін youtube

Метт Леблан у 27 років, блискуче зіграв роль Джої Трібіані. За весь його зірковий час в кіно – це його найуспішніша роль, попри те, що він знімався в фільмах.

Метт Леблан. Фото: скрін youtube

Чендлер Бінг – один із компанії друзів, який володіє гарним почуттям гумору. Роль цього персонажа на рахунку актора Метью Перрі. Після виходу серіалу, актора почали запрошувати зніматися в різних фільмах та серіалах.

Метью Перрі на червоній доріжці, фото із соцмереж
Метью Перрі на червоній доріжці, фото із соцмереж

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, Володимир Дантес міцно притиснув до себе Кацуріну без ліфчика - Дорофєєва відпочиває: "Якщо ви думаєте..."

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Кацурін "повторив" за Дантесом, показавши відпочинок з мамою, Дорофєєвою та дітьми: "Кенти, яким крісла ні до чого"

Також, наш портал інформував, Гордон Рамзі обкрадав колишнього начальника Олі Фреймут Джеймі Олівера: "Секрет розкрито"