Телевізійний шеф-кухар та батько п'ятьох дітей Гордон Размі змусив фанатів хихикати після того, як він вирушив до TikTok.

Він сказав, що краде рецепти у конкуруючого телевізійного шеф-кухаря Джеймі Олівера. Цю публікацію дочка Гордона Рамзі розмістила в Тікток.

Гордон Рамзі: скрін з відео шоу
Гордон Рамзі: скрін з відео шоу

Телевізійний шеф-кухар F-Word шокував фанатів відео, в якому він танцював із однією з кулінарних книг Naked Chef, вставленою в задню частину його штанів.

56-річний Гордон, хитав стегнами під музику, коли він повільно повернувся, щоб показати книгу "Вечері Джеймі". Його дочка Тіллі завантажила відео на свій аккаунт в TikTok.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Гордон Рамзі: скрін з відео в ТікТок
Гордон Рамзі: скрін з відео в ТікТок

Підпис свідчить: "Тримаю парі, ви один із тих кухарів, які просто крадуть чужі рецепти".

Гордон вказує на себе і махає пальцем, перш ніж почати трясти своєю попою перед 10,2 мільйонами передплатників 21-річної Тіллі. Відео, опубліковане 2 серпня, набрало понад шість мільйонів переглядів та майже 700 000 лайків за короткий час.

Тіллі додала до підпису: "Секрет розкрито".

Шанувальники були приголомшені відео та поспішили до коментарів.

Гордон Рамзі: скрін з відео в ТікТок
Гордон Рамзі: скрін з відео в ТікТок

Один пожартував: "Гордон, неїє. Це весь час був Джеймі. Я знав це", а інший додав: "Ні, хто завгодно, тільки не Джеймі Олівер".

Поварена книга Джеймі, яку продемонстрував Гордон, було видано 2004 року.

Варто зазначити, що українська ведуча та екс-Ревізор Оля Фреймут раніше розповідала, що працювала офіціанткою в ресторані Fifteen Джеймі Олівера в Лондоні.

Нагадаємо, що Оля Фреймут засумувала так , що довелося розповісти про загибель та панахиду: "Зникнути так, щоб ніколи не побачили".

Раніше ми повідомляли, що шоу Гордона Рамзі перетворилося на справжнє свавілля: шеф-кухар і колеги роздяглися догола, навіть труси зняли.