Фільми “Барбі” та “Оппенгеймер” вийшли в прокат 20 липня 2023 року.

За цей час вони стали популярними та припали до душі багатьом глядачам. Вони різняться за жанрами, сценаріями, але б’ють різні рекорди кінотеатрів.

“Барбі”- фільм про серію ляльок, де Марго Роббі виконує роль стереотипної ляльки. Цей фільм лише початок цілої серії про ляльок для американського бренду іграшок Mattel. Режисеркою цієї кінострічки стала Ґрета Ґервіґ. Фільм за 17 днів зібрав у світовому прокаті мільярд доларів та став найприбутковішим фільмом, який зняла режисер жінка.

Барбі.Фото: скрін youtube

“Оппенгеймер” – історія про Роберта Оппенгеймера – чоловіка, який розробив ядерну бомбу і цим самим змінив світ назавжди. Його розробка була створена в часи Другої світової війни, під час “Манхеттенського проєкту”. А режисером фільму став Крістофер Нолан.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Оппенгеймер. Фото: скрін Youtube

За кількістю проданих квитків в Україні, протягом перших двох тижнів прокату, лідирує фільм про ляльок. Загальна кількість квитків за цей час було становить понад 453 000 квитків на обидва фільми.

Касовий збір “Барбі” становить 76,7 мільйона гривень, в той час, як “Оппенгеймер” зібрав за такий же час майже 59, 5 мільйонів гривень. В свою чергу, фільм про розробника ядерної зброї зібрав найбільшу касу серед фільмів режисера Нолана в Україні.

Якщо порівнювати касові збори різних кінотеатрів, то можна відмітити різницю в показниках. Наприклад, якщо в мережі кінотеатрів Multiplex більший прибуток принесла “Барбі”, то в “Планеті кіно” ситуація протилежна: різниця майже в 4 мільйони гривень, на користь “Оппенгеймера”.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, дівчинка Кравець із "Жіночого кварталу" Іра Сопонару міцно схопила волохатого блондинчика: "Попався"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, колишня Чмерковського Саша Шульгіна із шоу "Холостяк" боїться жити в країні: "Крадують дітей з колясок"

Також, наш портал інформував, прима Катерина Кухар із "Танці з зірками" зізналася, що позбавляє майбутнього: "Повністю зупинився"