Заслужена артистка України Катерина Кухар, не лише прекрасна балерина, наставниця, вона активно веде свою сторінку у соціальних мережах та постійно у зв'язку з шанувальниками.

За її особистим життям та творчістю стежать 344 тисячі фоловерів з усього світу.

Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram
Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, Кухар переживає за долю своїх учнів та майбутнього навчального року. Відомо, що минулого року балерина обговорювала перенесення навчального закладу в іншу країну, мотивуючи це тим, що в умовах воєнного стану студентам буде досить складно навчатися.

Однак, як виявилось, і саме приміщення, де мають тренуватися майбутні зірки балету, не в кращому стані. На це Кухар відреагували відповідним фото та повідомленням. На фотографії вона стоїть у сірому та темному приміщенні, навколо розрухи, а поряд з нею у балетному вбранні стоять учениці – молоді дівчата.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Як розповідає Катерина, ще до 24 лютого приміщення Київського державного професійного коледжу нарешті дочекалося капітального ремонту. Однак прийшла війна та фінансування робіт зупинилося. За її інформацією, кошти не надходять уже протягом п'яти місяців.

[quote author=""]"Війна не просто руйнує наше життя, вона намагається позбавити нас у майбутнього...", - говорить Кухар.

Вона зазначає, що перебування у коледжі 240 дітей залежить тепер не лише від перебігу війни, а й від цегли. Вона вважає, що фраза "питання не вчасно" - це не про цю ситуацію.

Катерина Кухар, скриншот: Instagram
Катерина Кухар, скриншот: Instagram

До фото зірка прикріпила відео, на якому можна побачити стан приміщень навчального закладу, який невдовзі мав прийняти дітей. Тому Кухар звернулася до всіх небайдужих та можливих меценатів із проханням допомогти відновити приміщення коледжу.

Нагадаємо, що суддя "Танці зі зірками" Катерина Кухар розповіла, як дитина ховалась від бомб: "Вона продовжує йти".

Раніше ми повідомляли, що прийма України Катерина Кухар розповіла, як син рятувався від росіян і йшов 8 годин пішки: "Як у пеклі, напевно".

Також стало відомо, що легенда "Танці зі зірками" Катя Кухар ховається у ванній з алкоголем, щоб "відпочити" від дітей.