Українська актриса, учасниця студії "Жіночий квартал" та головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару підтримує зв'язок із шанувальниками.

За свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram за нею стежить понад 380 тисяч людей

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Як відомо, через війну війни Ірина виїжджала до Великобританії, де живе її сестра. Ірина досить довго там була і розповіла, що її серце не вільне. Вона також відкрила таємницю, що не боїться, що її коханий може піти на війну – він іноземець.

Коли Ірина повернулася до Києва, то одразу взяла участь у благодійних заходах разом із іншими акторами. Проте через деякий час вона приховала локацію на сторінках у instagram і опублікувала фото на тлі лондонських тауерів і підписала його, що залишається з Україною та запитала у шанувальників, чи так само вони.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Проте українці вирішили, що Сопонару поїхала знову за кордон і невідомо, коли повернеться. Якось вона опублікувала ніжне фото з чотирилапим волохатим другом, яке підписала "Попауся". У коментарях передплатники написали, що сумують за нею та чекають на її концерти.

Нагадаємо, що зірка "Жіночого кварталу" Сопонару показала досить нареченого після збільшення грудей: "Одне з моїх коханих...".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару з "Квартал 95" показала, як насправді виглядають її батьки: "Все інше збудуєш".

Також стало відомо, що зірка "Жіночого Кварталу" Сопонару зробила груди і розлютила українців напівголістю: "Можна було купити дрон".