Джамалу захейтили в мережі через "особливе" виконання гімну України.

Відповідне відео вона розмістила на особистій сторінці в Instagram. Джамала виступила на благодійному матчі, який відбувався на стадіоні футбольного клубу "Челсі" у Лондоні. Зірка виконала гімн України.

Джамала. Фото: Instagram
Джамала. Фото: Instagram

Користувачі помітили, що Джамала виконувала гімн у незвичайній інтерпретації. Співачка трохи змінила мелодію. Через це деякі коментатори почали писати, що їм таке виконання не сподобалося.

Під публікацією зібралося чимало коментарів, в яких підписники намагаються пояснити Джамалі, що гімн – це не пісня, а тому власна інтерпретація з використанням великої кількості вокалізмів є недоречною.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

5 серпня, у Лондоні на домашній арені лондонського "Челсі" стадіоні "Стемфорд Брідж" відбувся благодійний матч на підтримку нашої країни Game4Ukraine. Честь виконати гімн України на ньому випала знаменитій співачці Джамалі.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Алла Пугачова різко стала "молодою мамою", а ось Максим Галкін змінилася: "Щасливі разом"

Як повідомляв "Знай.ua" прима Катерина Кухар із "Танці з зірками" зізналася, що позбавляє майбутнього: "Повністю зупинився".

Також "Знай.ua" інформував, переможниця Євробачення Джамала назвала справжню гниль росіян.